5 Simple Techniques For cazari predeal

Wiki Article

hotel

The team were being so courteous, friendly and always obtainable. I've in no way noticed a breakfast buffet so effectively stocked. Is going to be unquestionably returning

Economiseste timp si permite-ne sa pregatim o oferta potrivita. Solicita informatii despre calatorie Nu esti a hundred% sigur de calatorie selectata? Suntem gata sa iti raspundem la toate intrebarile. Inchide Interes pentru servicii

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.

“The amenities are only great. Superior measurement swimming pool and spa. The location of the hotel was also fantastic.

A great location for your strain-free of charge vacation in Predeal, Pensiunea Anotimpuri is really a guest dwelling surrounded by sights of your mountain.

The town hall should really invest in rendering it a lot more tourist welcoming. There must be fairs and activities within the weekend,this town life on tourism so it ought to be manufactured a lot more lively for the holidaymakers. Cazare Predeal The sidewalk wants pavement. The whole place is lifeless immediately after 6PM and there is nothing to perform.

Pentru a vedea informațiile corecte despre prețuri și capacitate, vă rugăm să advertăugați în căutare numărul de copii care vă însoțesc și vârstele acestora.

Turistii beneficiaza de cazare in 24 de apartamente primitoare si de un restaurant a la carte, cu terasa, unde pot servi preparate delicioase pregatite de o echipa de chefi profesionisti.

Immediate Booking colaboreaza immediate cu mari touroperatori si chiar cu cazari predeal hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

Situat la aproximativ two hundred de metri de izvoarele curative din staţiunea Slănic, Hotelul Dobru beneficiază de o locaţie liniştită într-o zonă montană plină de verdeaţă.

Ca o persoană treatment a călătorit singură, am apreciat enorm atmosfera caldă și primitoare a locului. Curățenia a fost impecabilă, ceea ce pentru mine este un aspect esențial în alegerea unui loc de cazare.

“I was quite content with this home being a budget hotel provided its rate and location. I would definitely stay there yet again.”

De la produse proaspete de patiserie Cazare Predeal și fructe delicioase, la preparate calde și opțiuni sănătoase, bufetul nostru oferă o gamă largă de alegeri. Mentionam ca patul suplimentar este optional in valoare de 70 lei/pers/zi si se Cazare Predeal achita la cazare.

Loc de joaca pentru copii – amplasat in gradina hotelului, copii au cazari predeal la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline – distractie garantata…

Report this wiki page